Veasonic | Boekhandel Bloks
16859
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16859,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Boekhandel Bloks

Over dit project

Nieuwe Zwolse boekhandel aan de Papenstraat. Hier vind je de mooiste boeken op gebied van kunst, cultuur, literatuur, geschiedenis en koken. http://www.boekhandelbloks.nl Zwolle…Hanzestad…in het historisch centrum huist een winkel met een hart voor boeken. Kenmerkend voor de persoonlijke stijl van Boekhandel Bloks.

 

Theo Bloks, tevreden bladerend door een nieuwe aanwinst, voor hem en voor de klant want in dat gevoel gaan ze gelijk op, het is de aandacht die hen bind en dit al zo’n goeie 30 jaar. Sinds juni 2017 gevestigd aan de Papenstraat nummer 6…niet klein, niet groot, precies goed, warm, open. De aandacht, het gesprek met een warme kop koffie of thee in je hand.

 

Bij Boekhandel bloks is gewoon nog aanwezig wat gewoon hoort te zijn maar steeds minder is. Wandel eens binnen, je weet het, het is slechts één stap.

Datum
Categorie
Bedrijfsfilm, Commercial, Uitgelicht