Veasonic | Wie zijn wij
16681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16681,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wie zijn wij

Veasonic maakt films met een kijkerservaring volgens de hoogste bioscoop normen.

Als filmproductiebedrijf maken wij film, video, sound design en alles wat daar bij komt kijken. Van lange documentaire tot korte bedrijfsfilm, bij ons staat de beleving van de kijker centraal. Al onze producties zijn volgens de hoogste bioscoop referentie normen gemaakt.

De inner circle van Veasonic bestaat uit de broers Michiel en Maarten Boogerman en Richard van der Laan. Michiel is gespecialiseerd in de montage en cinematografie. Maarten zijn specialisatie is audio, zowel op creatief als op technisch vlak. Richard is multi-gedisciplineerd film maker en software architect.

Michiel Boogerman

Art Director, Camera Operator, Colorist, Editor, Regisseur

Maarten Boogerman

Sound Designer, Audio Engineer

Richard van der Laan

Regisseur, Camera Operator, Editor, Screenwriter

Filmproductie

Wij maken onder andere films, documentaires, bedrijfsfilms, commercials, video clips en stock film materiaal.

Sounddesign

Wij maken geluid en muziek voor onder andere films, maar ook voor andere toepassingen zoals slimme apparaten, games en apps.

Storytelling

Voor ons staat film maken voor de kunst van het creëren van het juiste beeld, geluid, verhaal en de wijze waarop deze elkaar versterken.

Studio’s

Wij beschikken over drie eigen beeld en geluid mastering studios. Alle benodigde film apparatuur hebben wij zelf in huis.